Vandaag is het zeven jaar geleden dat ik geopereerd ben aan mijn vinger. Ik brak mijn vinger tijdens een potje basketbal op school. Na een aantal röntgenfoto’s bleek dat ik een operatie moest ondergaan. Er zouden twee pinnetjes in mijn vinger worden gezet zodat het botje op z’n plaats bleef. Deze eerste operatie mislukte helaas. Gelukkig wilde Dr. van Oosterom nog een poging wagen om ervoor te zorgen dat ik na de operatie en revalidatie weer gewoon gitaar kon spelen. Na de operatie bleek het experiment geslaagd en liep ik een half jaar met twee pinnen door mijn vinger, zodat het botje weer kon aangroeien. Na de revalidatie beloofde ik dat als ik ooit een cd zou maken, ik er eentje langs zou komen brengen.

Vandaag zeven jaar na de operatie bracht ik mijn Ep ‘Whisper to the Sea’ langs bij Dr. van Oosterom en ging even terug in de tijd. Kippenvel. Dank je wel Dr. van Oosterom, dankzij u kan ik mijn droom nastreven.

Comments

comments